Fittergy Sportvasten – in 10 dagen fitter en energieker

In tien dagen tijd lichaamsgewicht verliezen en fitter worden?

Sinds 2014 ben ik een van de coaches van het Fittergy Sportvasten programma. Sindsdien heb ik tientallen mensen begeleid die fitter en energieker zijn geworden door dit gezondheidsprogramma te volgen. 

Sportvasten is een uitdagend en pittig trainingsprogramma om je fitter en energieker te voelen. Het is bovendien wetenschappelijk bewezen. Door de specifieke combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van bepaalde voedingssupplementen maakt je lichaam de switch van suiker- naar vetverbranding. In 10 dagen word je fitter, verbeteren je sportprestaties en krijg je een lager gewicht.

Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is. Sportvasten zorgt er vooral voor dat er een oer-mechanisme in je stofwisseling wordt geactiveerd waarin de opname van suiker in de spieren afneemt. De spieren worden gedwongen om tijdens duurtraining de eigen suikervoorraad volledig te verbruiken. Hierdoor switchen ze naar maximale vetverbranding, de zogenaamde Metabolic Switch. Nadat het lichaam getraind is in de vetverbranding kan het vet beter verwerkt worden in de spieren. Ook verbetert het duurvermogen en is er minder behoefte aan zoetigheid. 

Doordat ikzelf veel (inter)nationale wedstrijden heb gedaan, weet ik wat het is om hard hard te trainen en offers te maken, maar ook hoe belangrijk gezonde voeding is. Hierdoor heb ik echter ook veel expertise opgedaan. Juist door deze ervaring en mijn passie voor sport kan ik helpen iemand bewuster, gezonder en zelfverzekerder te laten voelen.
Mijn aanpak kenmerkt zich als resultaatgericht, maar vooral enthousiast en motiverend. Sportvasten is HET middel om in korte tijd je conditie te verbeteren, gewicht te verliezen en daarna beter te kunnen presteren.