Personal training

Small group training

Training aan huis

Voeding & Kuren

Supplementen Kopen

GET IN TOUCH

OVER SPORT2WORK

‘Sport2work heeft een zeer diverse klantenkring: van particulieren tot bedrijven, van semi- professionele sporters tot mensen die na lange tijd weer met sporten beginnen. Geweldig om te zien dat ze fitter worden en meer zelfvertrouwen krijgen.’ 

Met mijn bedrijf Sport2work help ik je daarbij. Ik ben een ervaren sporter met roots in de professionele vechtsport. Je kunt mij inhuren als personal trainer en coach, orthomoleculair gewichtsconsulent, sportvastencoach en ik train groepen en clubs, beginners en professionals. 

TARIEVEN overzicht

Sportvasten is een uitdagend en pittig trainingsprogramma om je fitter en energieker te voelen. Het is bovendien wetenschappelijk bewezen. Door de specifieke combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van bepaalde voedingssupplementen maakt je lichaam de switch van suiker- naar vetverbranding. In 10 dagen word je fitter, verbeteren je sportprestaties en krijg je een lager gewicht.

Fittergy Vegan Switch is een 10-daagse detox diet waarbij je, je lichaam effectief ontgift. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam! Vegan Switch is geen gewone detox kuur, maar ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je beter ontgift door veel plantaardig te eten inclusief een aantal veganistische dagen. De voordelen van effectief ontgiften zijn:

  • Tot 4 kilo gewichtsverlies
  • Een versterkte darmflora
  • Meer energie en een fitter gevoel
  • Een mooiere huid

Sport2Work maakt gebruik van de producten en diensten van Fittergy. Zowel als sport en voedingscoach in de regio Alphen aan den Rijn en Voorburg kunt u bij Sport2Work terecht voor ondersteuning in het fit worden, zorgen voor de juiste balans in uw lichaam en begeleiding bij voeding, detox en vast kuren.